App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe keeper voor NSC Nijkerk

Nieuwe keeper voor NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Doelman Gerben Hilgers maakt na dit seizoen de overstap van derdeklasser Terschuurse Boys naar eersteklasser NSC Nijkerk. De 26-jarige keeper is bezig aan zijn vierde seizoen in Terschuur en is onomstreden op Sportpark Overbeek. Hilgers doorliep de jeugdopleiding van Zeewolde en vertrok na twee seizoenen in het eerste elftal naar Sparta Nijkerk. In 2019 vertrok de doelman naar Terschuurse Boys in zijn zoektocht naar speelminuten.

NSC Nijkerk is geweldig uit de winterstop gekomen. De geelblauwe formatie uit Nijkerk leek hard op weg naar de tweede opeenvolgende degradatie, maar door drie overwinningen op rij staat NSC Nijkerk inmiddels op de elfde positie aan de onderkant van de middenmoot in de westelijke eerste klasse A.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |