App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Gorssel keert terug met eerste elftal en nieuwe trainer

VV Gorssel keert terug met eerste elftal en nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Gorssel wil volgend seizoen weer met een eerste elftal aan de competitie deelnemen. Volgens De Stentor wordt Ali Aygun komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de club die deze zomer het 90-jarig jubileum viert. Ali Aygun is dit seizoen nog als trainer actief bij zondag vierdeklasser TKA.

Vorig seizoen eindigde VV Gorssel nog op een verdienstelijke zesde positie in de vierde klasse E van het zaterdagvoetbal, maar doordat een flink aantal spelers vanwege studie elders ging wonen bleef er geen representatief elftal over. VV Gorssel zal volgend seizoen in de vijfde klasse zaterdag starten.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |