App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SV Orion raakt reserve-aanvoerder kwijt

SV Orion raakt reserve-aanvoerder kwijt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

René Willemse is bezig aan zijn laatste maanden bij SV Orion. Bij de Vierde divisieclub uit Nijmegen hoort de 30-jarige linkspoot tot het meubilair en maakte hij de opmars van de derde klasse naar de Vierde divisie als basisspeler meer. Willemse keert komend seizoen terug naar zijn jeugdliefde HBV, een vierdeklasser uit het Brabantse Beers.

De linksbenige Willemse begon bij HBV met voetballen om op zijn twaalfde naar het nabijgelegen en op hoog niveau spelende JVC Cuijk te vertrekken. In 2012 vertrok Willemse naar Orion om in zijn woonplaats de opmars van de club mee te maken. Orion staat momenteel op de derde plaats in Vierde divisie, linksback Willemse hoopt met promotie afscheid te nemen van sportpark Mariënbosch.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |