App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe trainer voor Apeldoornse Boys

Nieuwe trainer voor Apeldoornse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martijn de Harder wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vierdeklasser Apeldoornse Boys. De Harder wordt komend seizoen geassisteerd door assistent-trainer Jurrie Groenberg, die ook hoofdopleiding jeugd wordt. De Harder was in het verleden speler en jeugdtrainer bij Apeldoornse Boys en verder onder meer werkzaam in de jeugd van Vitesse en bij de eerste elftallen van Groen-Wit en Sportclub Eefde.

Bij de vierdeklasser uit Apeldoorn wordt De Harder de opvolger van Stephan Quack die met een deel van de huidige spelersgroep naar buurman ASV Alexandria vertrekt en daar in de vijfde klasse met een nieuw eerste elftal gaat beginnen.

Apeldoornse Boys is de trotse koploper van de vierde klasse D en bovendien als winnaar van de eerste periodetitel al verzekerd van een nacompetitieticket voor de strijd om promotie naar de derde klasse. Op de eigen website laat de club weten dat bij het samenstellen van de nieuwe selectie gezocht wordt naar spelers met het Apeldoornse Boys DNA en dat er gekeken wordt naar spelers met een verleden bij de club en dat er op den duur veel spelers uit de eigen jeugd moeten doorstromen.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |