App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Longa’30 via shoot-outs door in Achterhoek Cup

Longa’30 via shoot-outs door in Achterhoek Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Longa’30 heeft zich ten koste van Sc Varsseveld onder 23 geplaatst voor de kwartfinales van de Achterhoek Cup. Het duel eindigde na negentig minuten in een 3-3 gelijkspel waarna shoot-outs de beslissing moesten brengen. Dankzij twee reddingen van doelman Rutger Tenhagen van de Vierde divisieclub uit Lichtenvoorde won Longa’30 uiteindelijk.

Eersteklasser DZC’68 was duidelijk te sterk voor vierdeklasser Angerlo Vooruit en won met 5-1. Voor de zaterdagclub uit Doetinchem waren Cas Evers en Jesper Vonk tweemaal trefzeker en maakte ook Rutger Ebbers een doelpunt. Charan Schel scoorde voor Angerlo Vooruit.

In Gaanderen was SDOUC onder 23 na een 0-1 ruststand met 0-3 verrassend te sterk voor tweedeklasser VVG’25. AZSV, VIOD en DZC’68 onder 23 hebben zich al geplaatst voor de kwartfinales.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |