App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Babberich speelt donderdag thuis in Dieren

Babberich speelt donderdag thuis in Dieren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De inhaalwedstrijd tussen SV Babberich en Dierense Boys in de vijfde klasse C wordt donderdagavond om 20:00 op Sportpark Het Nieuwland in Dieren gespeeld. Het duel kan niet op Sportpark De Buitenboom in Babberich gespeeld worden omdat daar geen verlichting op het hoofdveld. is.  Op 21 mei wordt de thuiswedstrijd van Dierense Boys in Babberich gespeeld.

Babberich is de nummer negen van de competitie, Dierense Boys staat elfde. De verschillen qua gespeelde wedstrijden in deze competitie zijn enorm: RVW heeft pas 9 wedstrijden gespeeld, Eendracht Arnhem al 14 duels.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |