App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Samenwerking tussen Robey en VoetbalGelderland

Samenwerking tussen Robey en VoetbalGelderland

door Redactie
0 reacties

VoetbalGelderland en Robey zijn voor de komende periode een samenwerking aangegaan. De hernieuwde opzet van VoetbalGelderland en het sterk groeiende bedrijf uit Rotterdam slaan de handen ineen om samen een groei te bewerkstellingen.

Namens VoetbalGelderland stelt Richard Feenstra trots te zijn op de samenwerking. ‘Robey is sterk in ontwikkeling en ook in Gelderland krijgt het Rotterdamse sportmerk steeds meer voet aan de grond. Met Robey koppelen we een sterke partner aan de website.’

Anil Bandhoe, accountmanager Oost van Robey, is eveneens content met de verlengde samenwerking. ‘Wij zien VoetbalGelderland als de ontmoetingsplek voor de regionale amateurvoetballers. Dankzij dit partnership willen wij bijdragen aan een levendige community in het lokale amateurvoetbal.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |