App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bennekom haalt speler uit Derde divisie

Bennekom haalt speler uit Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Lieuwen na OJC Rosmalen- FC Den Bosch (2-2)

Emile Lieuwen speelt volgend seizoen bij Bennekom meldt Ede Stad.nl. De 29-jarige linksbenige verdedigende middenvelder speelt dit seizoen voor het eerst bij OJC Rosmalen in de Derde divisie. Bij de roodzwarte middenmoter uit Brabant is de in Heteren woonachtige Lieuwen basisspeler als linksback of middenvelder. Lieuwen speelde in het verleden onder meer voor SDOO en De Bataven.

Voor eersteklasser Bennekom is Emilie Lieuwen na Arnout Lagerweij (Otterlo) de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen. Bennekom heeft nu zestien spelers vastgelegd, sterkhouder Just Berends lijkt wel bezig aan zijn laatste seizoen op Sportpark Eikelhof.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |