App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Maik Angenent maakt seizoen af bij OBW

Maik Angenent maakt seizoen af bij OBW

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

OBW heeft Maik Angenent voor de rest van het seizoen aangesteld als hoofdtrainer. Bij de tweedeklasser uit Zevenaar wordt Angenent de opvolger van Roberto Tuinstra die donderdagavond per direct op non-actief werd gesteld door OBW vanwege een combinatie van teleurstellende prestaties en gebrek aan chemie met de spelersgroep. Yassin Ouardighi wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van OBW.

Maik Angenent werd in november ontslagen bij de Huissense eersteklasser RKHVV en was in het verleden ook trainer van VVO en Concordia Wehl. OBW won zondag met 1-2 van Varsseveld en kan in de tweede klasse H zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van de ranglijst terecht komen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |