Home Achterhoek 1D: Winst voor de clubs in de kopgroep

1D: Winst voor de clubs in de kopgroep

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Bataven, MASV en FC Winterswijk hebben zondag gedaan wat ze moeten doen. In de spannende eerste klasse D zijn de verschillen in de kop van de ranglijst minimaal en strijden zes Gelderse clubs om het kampioenschap en promotie naar de Vierde divisie.

Nadat de topper tussen Bemmel en RKHVV zaterdagavond in een doelpuntloze remise was geëindigd en WSV de Apeldoornse derby met 1-2 van hekkensluiter Columbia had gewonnen, maakten de topteams zondag geen fout.

De Bataven won niet zonder moeite in Bussum met 0-1 van SDO, Matiz Garttener scoorde de enige goal vlak na rust. MASV was in Wijchen met 2-4 te sterk voor Woezik en FC Winterswijk won in eigen huis liefst met 6-0 van degradatiekandidaat Berghem Sport.

Stand aan kop:
1. SC Bemmel 14.31
2. MASV 14.30
3. De Bataven 13.28
4. FC Winterswijk 14.27
5. WSV 14.27
6. RKHVV 14.26

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl