App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Gouden zaterdag voor Lunteren

Gouden zaterdag voor Lunteren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lunteren heeft uitstekende zaken gedaan in de westelijke tweede klasse C. Zelf won de ploeg de topper tegen concurrent Veensche Boys met 3-1 en concurrent Valleivogels verloor verrassend met 2-1 van laagvlieger OVC’85. Lunteren staat nu op de tweede plaats achter de ongenaakbare koploper Woudenberg met een voorsprong van twee punten op Valleivogels, vijf punten op Veensche Boys en zes punten op De Merino’s en VV Dieren die allebei knap wisten te winnen.

In een rechtstreeks duel op Sportpark De Wormshoef was Lunteren met 3-1 te sterk voor Veensche Boys. Voor de ploeg van Martin Speelziek maakte Wout Jan van de Kleut de gelijkmaker en waren Jip van de Peppel en Max Degenaar ook trefzeker.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |