App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eerste nederlaag voor ESA

Eerste nederlaag voor ESA

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

ESA heeft zaterdag in Helmond de eerste punten van het seizoen verloren. De Arnhemse koploper verloor verrassend met 2-1 van degradatiekandidaat SV De Braak. ESA had uit de eerste twaalf wedstrijden de maximale score van 36 punten gehaald en heeft ondanks de eerste nederlaag nog steeds een voorsprong van tien punten op eerste achtervolger VVA Achterberg.

De wedstrijd in Noord-Brabant begon pas om 17:15. Onder de rook van het stadion van Helmond Sport werd doelman Dennis Amati voor de eerste keer dit seizoen tweemaal in 90 minuten gepasseerd. Tot op heden had ESA maximaal 1 tegentreffer per wedstrijd geïncasseerd.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |