App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek 1D: Zeges voor Scherpenzeel, Achilles’29 en Nivo Sparta

1D: Zeges voor Scherpenzeel, Achilles’29 en Nivo Sparta

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de eerste klasse D heeft Achilles’29 een verrassende overwinning geboekt tegen DTS Ede. De ploeg uit Groesbeek won dankzij doelpunten van Germain Trim en Thomas Verkuylen op Sportpark Inschoten van DTS Ede. Het was de eerste driepunter voor de ploeg van Patrick Pothuzien in acht wedstrijden.

Scherpenzeel was in eigen huis met 5-1 te sterk voor Bennekom en heeft met LRC Leerdam nog slechts één concurrent over in de strijd om het kampioenschap. Voor de koploper scoorde Soufiane Laghmouchi, tweemaal en waren Timo Jochemsen, Olivier Pillon,  Lars ten Teije eenmaal trefzeker. Voor Bennekom was het de eerste nederlaag sinds 26 november. LRC Leerdam versloeg hekkensluiter SVW met 1-0.

In de brede middenmoot van de zuidelijke competitie won Nivo Sparta met 1-0 van Duno en versloeg Oranje Wit VV Almkerk me3t 3-2. DZC’68 speelde in eigen huis teleurstellend gelijk tegen laagvlieger Sliedrecht: 2-2.

Door de uitslagen zijn de verschillen in de competitie zeer minimaal, achter het leidende duo heeft nummer drie DZC’68 slechts een voorsprong van zes verliespunten op nacompetitieplek tien van Nivo Sparta. Daaronder strijden Achilles’29, Sliedrecht en SVW om plek elf.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |