App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3A: Vier clubs strijden om tweede periodetitel

3A: Vier clubs strijden om tweede periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Achter het ongenaakbare ESA strijden vier clubs in de derde klasse A om de tweede periodetitel. De Wageningse derby van morgen tussen SKV en WAVV is niet alleen een wedstrijd tussen veel bekenden met prestige, maar ook van grote invloed om het periodekampioenschap.

De tweede periode in deze competitie gaat over zeven duels. Koploper ESA heeft de eerste periodetitel gewonnen en blijft buiten beschouwing in het periodekampioenschap.

Er zijn normaal gesproken nog vier clubs met serieuze kansen voor het ticket voor de nacompetitie:

  • SKV 4.9 (9-4)
  • WAVV 4.9 (9-5)
  • VV Veenendaal 4.8 (8-5)
  • ONA’53 4.7 (4-2)

Zaterdag worden SKV- WAVV, JVC Cuijk- VV Veenendaal en ONA’53- Renswoude. gespeeld Op 4 maart volgen ONA’53- VVA Achterberg, Renswoude- WAVV, VV Veenendaal- Juliana’31 en Advendo’57- SKV. Op 11 maart valt zeer waarschijnlijk de beslissing met SKV- VV Veenendaal, WAVV- Advendo’57 en De Braak- ONA’53.  Opvallend is dat alle kandidaten in het restant van deze periode een ontmoeting met ESA ontlopen.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |