App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDC Putten kiest voor ambitieuze trainer

SDC Putten kiest voor ambitieuze trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kwadjo Boateng is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van eersteklasser SDC Putten. De 34-jarige Boateng is nu voor het derde seizoen trainer van tweedeklasser BFC uit Bussum en wordt in Putten de opvolger van Mark Bakker.

De in Amsterdam woonachtige Boateng besloot al op jonge leeftijd om trainer te worden en was werkzaam bij diverse jeugdelftallen van DWS om daar op 24-jarige leeftijd al hoofdtrainer te worden. Boateng deed ervaring op bij FC Utrecht en Cambuur en was daarna bij AZ assistent  van onder 17, onder 19 en Jong AZ. Sinds 2020 is Boateng trainer van BFC.

Op de website van SDC Putten geeft Boateng onderstaande reactie:

‘SDC kwam op mijn pad via een oud lid, die nog een verleden bij SDC heeft. Hij heeft mij op de club geattendeerd en een beeld geschetst van de club. Ik ben een ambitieuze trainer en ga graag een uitdaging aan binnen een goed georganiseerde club.’

‘SDC Putten is een ambitieuze club en heeft een duidelijk plan m.b.t. doelstelling. Na gesprekken met de TC en een rondleiding die ik heb gekregen op het sportpark kreeg ik een bevestiging over welk beeld ik had van de club met goede faciliteiten en een mooie werkomgeving.’

‘SDC heeft een eigen cultuur en DNA en ik hoop daar een toegevoegde waarde in te kunnen zijn. Ik heb ontzettend veel zin om in Putten te beginnen bij deze mooie club. We gaan er een sportief en succesvolle tijd van maken.’

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |