App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Arnhemmer Dani Theunissen maakt rentree in Derde divisie

Arnhemmer Dani Theunissen maakt rentree in Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dani Theunissen speelt de rest van dit seizoen bij UDI’19. De 23-jarige aanvaller uit Arnhem hoopt zondag na lang blessureleed zijn rentree te maken bij de Derde divisieclub uit Uden.

Theunissen werd op dertienjarige leeft door N.E.C. bij het Arnhemse ESA gescout en debuteerde vier jaar later in de hoofdmacht in de competitiewedstrijd tegen FC Eindhoven als invaller. Omdat een echte doorbraak in Nijmegen uitbleef, maakte de snelle vleugelaanvaller in 2020 de overstap naar Helmond Sport. Na twee competitiewedstrijden liep de buitenspeler echter een kruisbandblessure op waarna een lange revalidatie volgde.

In de winterstop trainde Theunissen onder meer bij Achilles’29 mee, maar de aanvaller koos er uiteindelijk voor om zich in de tweede competitiehelft bij UDI’19 in de kijker te spelen. Theunissen is inmiddels speelgerechtigd bij de nummer achttien van de Derde divisie en hoopt zondag in de degradatiekraker tegen Baronie zijn eerste officiële speelminuten te maken.

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |