App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zwart-Wit’63 actief op de transfermarkt

Zwart-Wit’63 actief op de transfermarkt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser Zwart-Wit’63 is druk bezig om de selectie voor volgend seizoen te versterken. Het twitteraccount van de club uit Harderwijk meldt dat Milan Holstege volgend seizoen bij Zwart-Wit’63 speelt. De 23-jarige centrale verdediger maakt de overstap van Derde divisieclub VVOG naar Sportpark Parkweg. Holstege is geen basisspeler bij stadsgenoot VVOG maar maakte regelmatig zijn opwachting op divisieniveau.

De afgelopen dagen werd ook al bekend dat de nieuwe trainer Bert van den Brink volgend seizoen de beschikking heeft over rechtsback Ricardo Westerink, verdediger Justin Franken, centrale verdediger Dave van de Sluis, aanvaller Demian van de Brink en middenvelder Jan van Bijsteren die dit seizoen ook al bij de nummer drie van de derde klasse B voetballen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |