App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws V.V. Dieren zoekt een assistent trainer eerste elftal

V.V. Dieren zoekt een assistent trainer eerste elftal

door Redactie
0 reacties

V.V. Dieren is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar assistent trainer voor ons eerste elftal dat uitkomt in de 2e klasse zaterdag. Wij zoeken een assistent trainer, die 2x per week (dinsdag- en donderdagavond) onze hoofdtrainer assisteert en op de zaterdagmiddag rondom de wedstrijden als sparringspartner fungeert.

De trainer is communicatief en sociaal vaardig, is leergierig en in staat om de training zelfstandig te geven. Onze jonge, getalenteerde selectie is nagenoeg in z’n geheel door onszelf opgeleid. Wanneer je interesse is gewekt om bij onze actieve vereniging aan de slag te gaan, kun je je c.v. mailen naar voetbalzaken@vvdieren.nl of bellen met Norbert Sanders 06-12244339

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |