App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Anne Duis door als Hoofd Opleiding Orion

Anne Duis door als Hoofd Opleiding Orion

door Redactie
0 reacties

Orion heeft de samenwerkingsovereenkomst met ons Hoofd Opleiding Anne Duis verlengd tot in ieder geval medio 2024. De intentie is om langer te blijven samenwerken.

Anne Duis is in deze functie werkzaam sinds het seizoen 2020-2021.

Orion en Anne zijn blij met deze verlenging. Bram Satijn (bestuurslid Jeugdzaken): ‘Het gaat heel goed met onze jeugdopleiding en Anne speelt daar een heel belangrijke rol in. Hij zet zich in voor de hele jeugdopleiding: meisjes, jongens, basisteams en selectieteams; hij zorgt voor samenwerking tussen de trainers. Ik zie uit naar de verdere samenwerking’. Michiel Kompier (bestuurslid voetbalzaken): ‘Orion heeft een technisch beleidsplan met veel aandacht voor basisteams, deskundigheidsbevordering van onze trainers, en voetbal voor meiden. Daar hoort ook een nog betere organisatiestructuur van onze opleiding bij. Anne werkt hier hard aan en zo blijven we onze opleiding mooier maken’. Tenslotte Anne zelf: ‘Orion is een mooie en ambitieuze vereniging. Ik wil er met jeugdcommissie, trainers en TC voor zorgen dat onze opleiding nog beter wordt zodat alle jongens en meisjes bij Orion met plezier trainen en voetballen. Ik heb er zin in’.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |