App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Clubicoon SV Epe stopt per direct

Clubicoon SV Epe stopt per direct

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties
Ik kan me nog goed herinneren, de 1e keer dat ik op donderdagavond in de kantine werd gevraagd om op zondag aan te sluiten bij Epe 1. De wedstrijd uit tegen WSV maakte ik mijn debuut. Dat was het begin van een prachtige periode. Tot afgelopen donderdag, waarbij ik wederom geblesseerd ben geraakt aan mijn knie. De wedstrijd tegen SVI is mijn laatste wedstrijd geweest.

Na 12 seizoenen en 100 officiële doelpunten in het 1e heb ik keuze gemaakt om te stoppen als voetballer van Epe 1. Ik kan als speler gelukkig zeggen dat ik er alles heb uitgehaald. Ik heb mogen samenspelen met bijzondere spelers, met verschillende soorten kwaliteiten. Ik heb zelfs mogen spelen met spelers die ik in de jeugd al training heb gegeven

Ik heb het SV Epe shirt altijd met trots gedragen. Een shirt en een club die veel voor mij betekent. De komende periode ga ik kijken hoe ik mijn kwaliteiten het beste kan benutten om het maximale uit de groep te kunnen halen. Jullie zijn nog lang niet van mij af..

Tot snel !

Groetjes

Koen Logen

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |