App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VVOG heeft snel een nieuwe trainer gevonden

VVOG heeft snel een nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VVOG heeft Jan Vlap aangesteld als hoofdtrainer voor de rest van het seizoen. De 56-jarige Vlap is de opvolger van Dwight Lodeweges die het seizoen afmaakt als assistent-trainer van Heitinga bij Ajax.

De 56-jarige Vlap was onder meer actief als trainer bij Staphorst, Harkemase Boys, asv Dronten, ONS Sneek en vv Lemmer en wist acht keer te promoveren in zijn periode als trainer vanaf 1998. Vlap moet VVOG behouden voor de Derde divisie, de club uit Harderwijk staat na de 2-0 nederlaag tegen DVS’33 op de zestiende positie.

Op de website van VVOP geeft Vlap onderstaande reactie

“Het is allemaal heel snel gegaan deze week, woensdag zijn de eerste contacten gelegd en vrijdag heb ik samengezeten met de TC. Er was al snel een klik en van beide kanten hebben we zin in dit avontuur. Vandaag heb ik al even gekeken bij DVS’33 – VVOG en het is mooi om te zien dat het voetbal zo leeft op De Veluwe. Komende weken heeft VVOG een pittig programma, maar duidelijk is dat er punten gepakt moeten gaan worden. Een stevige uitdaging, maar ik heb er veel zin in!”

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |