App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 4D: Winst Angerlo, Kilder, Loo en Rijnland

4D: Winst Angerlo, Kilder, Loo en Rijnland

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Koos Roelofs

SC Rijnland heeft de koppositie in de vierde klasse D verstevigd. De lijstaanvoerder uit Tolkamer versloeg op het eigen Sportpark De ‘s-Gravenwaard Sprinkhanen met overtuigende cijfers: 4-0. Bas Wanders was driemaal trefzeker voor de ploeg van Freddy Dahm waar ook Milan Klaassen met een zondagsschot doeltreffend was.

Koploper Rijnland heeft een voorsprong van drie punten op achtervolgers Angerlo Vooruit en SV Kilder. De formatie van trainer Herko Engelsman won knap de topper met 2-4 van Sportclub Groessen dankzij goals van Job Hendriksen, Francis Kagaba, aanvoerder Wesley Althoff en Tristan Schel. Voor Groessen scoorde middenvelder Emir Sulejmani tweemaal.

Dankzij drie goals van Bas Kluitman versloeg Kilder in eigen huis SC Doesburg met 3-1, Jari Jansen faalde vanaf elf meter. Voor de in de degradatiezone verkerende ploeg uit Doesburg was Alparslan Dusunceli de doelpuntenmaker.

Onderin deed SV Loo goede zaken door voor de tweede keer dit seizoen van Loil te winnen. Aanvoerder Stijn Goris, Tom van Slobbe en invaller Sam van Slobbe scoorden voor de ploeg van de vertrekkende trainer Marthijne Bochoven. Igor Steenkamp scoorde voor de thuisclub bij 0-2 de aansluitingstreffer uit een penalty. Door de overwinning in de degradatiekraker is Loo nu voorlaatste en is Loil de nieuwe hekkensluiter.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |