App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 4B: Lienden en Kesteren haken af in titelstrijd

4B: Lienden en Kesteren haken af in titelstrijd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de strijd om het kampioenschap van de vierde klasse B zijn er nog drie kampioenskandidaten over: DFS, Excelsior Zetten en De Paasberg. Door nederlagen haken FC Lienden en Kesteren af in de titelstrijd en lijken ze onderling om de vierde plaats een nacompetitieticket te gaan strijden.

Op Sportpark ’t Heerenland eindigde de topper tussen DFS en FC Lienden in een 1-0 overwinning voor de thuisclub uit Opheusden. De winnende treffer in de burenruzie tussen de twee clubs uit de Betuwe die nog niet zo heel lang geleden op hoog niveau speelden, werd vlak na rust gescoord door Yannick Roodbeen.

Koploper DFS heeft een voorsprong van twee punten op eerste achtervolger Excelsior Zetten. Op Sportpark De Leigraaf in Zetten was Excelsior met 3-1 te sterk voor subtopper Kesteren. Dankzij doelpunten van Arnout Lemmers, Sven Gerritsen en Rens de Haas had de thuisclub de wedstrijd al voor rust beslist. Via Bilal Belhaj kon Kesteren na rust iets terug doen: 3-1.

In de strijd om de belangrijke zesde plaats en handhaving in de vierde klasse deden SDOO en Dodewaard goede zaken. SDOO won in Arnhem met 1-2 van Arnhemse Boys en Dodewaard was thuis met 3-1 ter sterk voor Zuid Arnhem. Hekkensluiter SVHA kwam sterk uit de winterstop met ene 1-4 overwinning op Uchta.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |