App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talenten verlengen bij csv Apeldoorn

Talenten verlengen bij csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rik Vlutters en Ruben Katerberg spelen ook volgend seizoen bij csv Apeldoorn. Beide spelers zijn dit seizoen voor het eerst actief bij de hoofdmacht van de Vierde divisieclub uit Apeldoorn.

Ondanks interesse van onder meer een club uit de Derde divisie blijft middenvelder Rik Vlutters ook volgend seizoen op Sportpark Orderbos actief. De 22-jarige Zutphenaar met een verleden bij onder meer De Graafschap maakte de overstap van DZC’68 en is na een valse start door een blessure inmiddels een onbetwiste basisspeler bij csv Apeldoorn.

De linksbenige verdediger Ruben Katerberg maakte vorig seizoen de overstap van Go Ahead Eagles naar het onder 18 team van csv Apeldoorn. De pas 18-jarige verdediger speelde inmiddels al twaalf officiële duels in de hoofdmacht en blijft volgend seizoen dus ook actief bij het elftal van trainer Jan Kromkamp.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |