Home Achterhoek Scherpenzeel wint bij Achilles’29

Scherpenzeel wint bij Achilles’29

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 1-4 overwinning op hekkensluiter Achilles’29 heeft VV Scherpenzeel de koppositie in de eerste klasse D verstevigd. De lijstaanvoerder uit Scherpenzeel kreeg na de thuisnederlaag tegen LRC Leerdam een nieuwe tegenvaller te verwerken toen Achilles’29 via een prachtige vrije trap van aanvoerder Esmat Shanwary al snel op voorsprong kwam.

VV Scherpenzeel toonde echter veerkracht en kwam via Timo Jochemsen en Olivier Pilon nog voor rust op een 1-2 voorsprong. In de tweede helft liep de koploper via treffers van Lars ten Teije en Arwin van Soest uit naar de 1-4 eindstand.

Stand:
1. Scherpenzeel 12.29
2. LRC Leerdam 11.25
3. DZC’68 13.24
4. DTS Ede 12.23
5. Bennekom 13.22

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl