App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe doelman voor TEC

Nieuwe doelman voor TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Doelman Bram Kaarsgaren sluit met onmiddellijke ingang aan bij TEC. De 22-jarige doelman speelde tot voor kort in de Verenigde Staten bij Southern Methodist University in Texas en biedt de Tweede divisionist uit Tiel een extra optie. In de met 2-1 verloren competitiewedstrijd tegen AFC stond Nick van den Dam in de goal en was Nino Walbeek reservekeeper.

Kaarsgaren speelde in de jeugd bij Willem II, Brabant United en FC Den Bosch waarna hij naar de Verenigde Staten vertrok om voetbal en studie te combineren.

Op de website van TEC geeft Bram Kaarsgaren onderstaande reactie:

Ik ben ontzettend blij met de overstap naar TEC. Ik verheug me er enorm op om met deze selectie een sterke tweede seizoenshelft neer te zetten met veel overwinningen. TEC is mijn eerste Nederlandse club weer na 4 jaar afwezigheid door een Amerikaans avontuur, dus ik ben de club en de staf enorm dankbaar voor deze kans.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |