App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vier spelers verlengen bij SDC Putten

Vier spelers verlengen bij SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eersteklasser SDC Putten heeft vier spelers voor volgend seizoen vastgelegd. De sterkhouders Mark Bouwman, Rob Putter, Lars Dekker en Thodorie Velanas spelen ook volgend seizoen op Sportpark Putter Eng. Na de degradatie van vorig seizoen staat SDC Putten momenteel op de tweede plaats in de eerste klasse A en behoort promotie naar de Vierde divisie tot de mogelijkheden.

Mark Bouwman is bezig aan zijn derde seizoen bij SDC Putten, de 25-jarige verdediger speelde in het verleden onder meer bij FC Horst, Vitesse en Brabant United en maakte in 2021 de overstap van DVS’33. Rob Putter begint volgend seizoen aan zijn elfde seizoen in de hoofdmacht van SDC Putten, de 28-jarige verdediger uit Putten heeft dit seizoen in de competitie nog geen minuut gemist.

De 25-jarige Lars Dekker kwam afgelopen zomer over van DVS’33 en de controlerende middenvelder is sindsdien een onomstreden basisspeler op Sportpark Putter Eng. De in Griekenland geboren doelman Thodorie Velanas werd aan het begin van dit seizoen overgenomen van NSC Nijkerk. De 25-jarige keeper met een verleden bij onder meer Feyenoord en DVS’33 is de eerste doelman van SDC Putten.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |