App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Koploper WHC legt vier spelers vast

Koploper WHC legt vier spelers vast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Beland Zend en Dennis Akar spelen volgend seizoen ook bij WHC. De club uit Wezep is momenteel de trotse koploper van de eerste klasse E en hoopt volgend seizoen in de Vierde divisie uit te komen. Bovendien zullen middenvelder Menno van de Worp (23) en verdediger Arion Tichelaar (18) volgend seizoen voor het eerst als contractspeler onderdeel zijn van de eerste selectie van WHC.

Middenvelder Beland Zend is bezig aan zijn vierde seizoen in de hoofdmacht van WHC en de voormalige jeugdspeler kent dit seizoen zijn definitieve doorbraak en krijgt zeer regelmatig van trainer Richard Karrenbelt een basisplek.

De 18-jarige middenvelder Dennis Akar doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en kwam via PEC Zwolle in 2021 terug op Sportpark Mulderssingel en een plek bij de eerste elf lijkt slechts een kwestie van tijd.

WHC kent een succesvolle herstart van de competitie met overwinningen op SV Epe (2-0) en Hulzense Boys (1-3) en lijkt met eerste achtervolger Quick’20 te gaan strijden om het kampioenschap. Bovendien is de club uit Wezep met de maximale score na vijf duels op weg naar de tweede periodetitel.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |