Home Achterhoek Extra jaar voor succesvol trainersduo VIOS Beltrum

Extra jaar voor succesvol trainersduo VIOS Beltrum

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Maarten te Velthuis en Nick van der Luyt vormen ook volgend seizoen het trainersduo van vv VIOS Beltrum. Het duo begon dit seizoen bij de vierdeklasser uit Beltrum als opvolgers van Kevin Vos en de samenwerking bevalt alle partijen dusdanig goed dat het contract tot de zomer van 2024 is verlengd.

Met 25 punten uit 11 wedstrijden is VIOS B de trotse koploper van de vierde klasse C met een voorsprong van twee punten op Ulftse Boys en drie punten op VV Reünie en GWVV. Zondag hervat de vierdeklasser uit Beltrum de competitie met een uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl