App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalDe Graafschap Ook Danzell Gravenberch vertrekt bij De Graafschap

Ook Danzell Gravenberch vertrekt bij De Graafschap

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat De Graafschap deze week al afscheid nam van Hicham Acheffay en Jesse Schuurman (Roda JC) vertrekt ook Danzell Gravenberch per direct. De 28-jarige centrumspits gaat waarschijnlijk op het hoogste niveau in Cyprus bij Karmiotissa FC spelen.

Vanwege de brede selectie en de hoge loonkosten stond De Graafschap welwillend tegenover het vertrek van enkele selectiespelers. Gravenberch moest Benschop voor zich dulden en kwam dit seizoen tot vier treffers in negentien competitieduels. De voormalige speler van onder meer Ajax, NEC, FC Utrecht, TOP Oss, FC Dordrecht en Sparta was al eerder in het buitenland actief. De in 2021 naar De Graafschap gekomen spits speelde eerder in Roemenië, Engeland en België.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |