App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Gendringen moet op zoek naar een nieuwe trainer

Gendringen moet op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wim Pol vertrekt aan het einde van dit seizoen als trainer van derdeklasser vv Gendringen. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van de hoofdmacht van de club uit de Achterhoek, hiervoor was Pol trainer van het tweede team van Gendringen.

Volgens een bericht op de website van Gendringen heeft Pol ondanks een klik met de spelersgroep aangegeven te stoppen als trainer bij Gendringen omdat hij een andere beleving heeft van het voetbal dan de huidige spelersgroep. Pol was in het verleden onder meer trainer van Sc Westervoort, AVW’66, SV Loo, RVW en MvR.

Na het 2-2 gelijkspel van zondag tegen Concordia Wehl staat Gendringen op de tiende positie aan de onderkant van de middenmoot in de derde klasse B.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |