App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Tricht neemt 1 punt mee uit Wieldrecht

Tricht neemt 1 punt mee uit Wieldrecht

door Redactie
0 reacties

Op een hobbelig en slecht veld heeft Tricht tegen Wieldrecht met 0-0 gelijk gespeeld. Beide clubs schieten niets op met dit resultaat en staan nu allebei in de gevarenzone. Goed voetballen was niet mogelijk. Beide ploegen kregen wel een aantal kansen maar zonder resultaat. Wieldrecht schoot in de 20 e minuut een corner tegen de paal. Vijf minuten later schoot Marijn Bransen op de keeper.

De tweede helft was niet veel beter. Bij een mogelijkheid van Wieldrecht kwam keeper Arjen Kaasjager goed zijn doel uit. En aan de andere kant werd een schot van Rick de Jongh goed gepakt door de keeper.

Toch waren er wel enkele lichtpuntjes bij Tricht. Superspits Tim van Dijken maakte weer speelminuten en Marijn Bransen speelde voor het eerst na een zware blessure de volle 90 minuten. Tricht staat nu tiende en ontvangt volgende week nummer elf Woudrichem op Sportpark Crayestein.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |