App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sander Beek per direct van DVOV naar VVO

Sander Beek per direct van DVOV naar VVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sander Beek heeft zondag in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen VIOD in Doetinchem zijn debuut gemaakt voor VVO. De aanvaller speelde in de eerste competitiehelft voor zaterdag derdeklasser DVOV, maar moest vanwege gewijzigde werkomstandigheden de overstap naar een zondagclub maken.

Bij Sportparkgenoot VVO is Sander Beek een welkome versterking in de jacht op het kampioenschap in de derde klasse B. De periodekampioen uit Rozendaal verkeert momenteel in zwaar weer en verloor na de nederlaag tegen Sportclub Westervoort (2-4) zondag tegen VIOD voor de tweede opeenvolgende week.

VVO staat nu samen met VDZ op een gedeelde tweede plek achter koploper Westervoort en ontvangt zondag degradatiekandidaat Pax op Sportpark De Pinkenberg.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |