App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vijfde seizoen Bert Willemsen bij SC Valburg

Vijfde seizoen Bert Willemsen bij SC Valburg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bert Willemsen is ook volgend seizoen trainer van SC Valburg meldt De Gelderlander. De trainer begon in 2019 bij de vierdeklasser uit Betuwe en gaat in seizoen 2023/24 dus voor zijn vijfde jaar op Sportpark ’t Kasteel.

Vorig seizoen werd SC Valburg negende in de vierde klasse, dit seizoen staan de blauwhemden uit de Betuwe wederom op de negende positie in de vierde klasse A. Ondanks de knappe 0-2 zege van vorige week op bezoek bij Quick 1888 dreigt er dus degradatie naar de vijfde klasse voor het team van voormalig NEC-speler Willemsen.

Zaterdag treft SC Valburg met Beuningse Boys de nummer zes van de competitie en kan de achterstand van zes punten op de veilige zesde positie gehalveerd worden.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |