App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Periodetitel voor VV Heerde ondanks verlies

Periodetitel voor VV Heerde ondanks verlies

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ondanks een 3-1 nederlaag tegen Zwolsche Boys heeft VV Heerde de eerste periodetitel van de derde klasse C gewonnen. Concurrent Dieze West verloor verrassend met 0-1 van SC Lutten waardoor VV Heerde periodekampioen is.

Gemengde gevoelens voor derdeklasser VV Heerde. De promovendus kent een fantastische eerste competitiehelft en verrast vriend en vijand met de koppositie in de derde klasse C. De periodetitel is een fantastische bekroning van een sterke serie met negen zeges in de eerste twaalf wedstrijden. Op het Sportpark Molenbeek is de geelzwarte formatie zelfs nog zonder puntenverlies. Ondanks de nederlaag tegen het als derde geklasseerde Zwolsche Boys was er voor de ploeg van de ervaren trainer Hans van der Hoop dus na afloop reden voor een feestje.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |