App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Periodetitel SV Grol ondanks verlies tegen hekkensluiter

Periodetitel SV Grol ondanks verlies tegen hekkensluiter

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Verrassingen alom in de tweede klasse H waar het deze zondag gelukkig weer vooral over voetbal ging. Ondanks een zeer onverwachte 2-0 nederlaag tegen hekkensluiter NEC heeft SV Grol de eerste periodetitel veroverd.

De club uit Groenlo profiteerde van de nederlagen van concurrenten DVC’26 en SDOUC. Nummer twee DVC’26 verloor in Didam met 0-2 van Spero, nummer drie SDOUC verloor met duidelijke cijfers op bezoek bij Varsseveld: 3-0. Opvallend genoeg verloor Theole als de nummer vier van de ranglijst ook: VVG’25 was met 2-1 te sterk.

Door de opvallende uitslagen blijft periodekampioen Grol koploper, maar is het gat met de nummer acht VV Union nog maar zes punten. DVC’26 blijft tweede met een punt achterstand, SDOUC, Varsseveld en VVG’25 volgen met slechts drie punten minder dan de lijstaanvoerder.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |