App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws MASV periodekampioen na verlies De Bataven

MASV periodekampioen na verlies De Bataven

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

MASV heeft zondag in Beneden-Leeuwen de eerste periodetitel van de eerste klasse D veroverd door Leones met 0-1 te verslaan dankzij een doelpunt van Andy Visser. De Arnhemse ploeg van trainer Dennis van Beukering profiteert optimaal van de 2-0 nederlaag van concurrent De Bataven in de topper tegen FC Winterswijk. MASV won negen van de twaalf wedstrijden in de eerste periode en heeft de periodetitel vooral te danken aan de fantastische prestaties op het eigen Sportpark Malburgen West waar de maximale score werd gehaald. Alleen op bezoek bij SV TOP, FC Winterswijk en RKHVV werd verloren. MASV is nu in ieder geval verzekerd van een nacompetitieticket voor de gewenste promotie naar de Vierde divisie.

In Winterswijk won de plaatselijke FC met 2-0 van De Bataven dankzij een benutte strafschop van invaller Martijn Veldhuis en een goal van Nick Jansen. Doelman Matthijs Ebbers van de thuisclub was de grote uitblinker op het fraaie Sportpark Jaspers.

MASV en Sportclub Bemmel hebben allebei 27 punten, maar de Arnhemmers hebben net een iets beter doelsaldo. De Bataven volgt op twee punten van het leidende duo en ook FC Winterswijk (3 punten), WSV (4) en RKHVV (5) strijden nog mee om de titel.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |