App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Periodetitel voor De Bataven, MASV of Bemmel

Periodetitel voor De Bataven, MASV of Bemmel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Zondag valt de beslissing in de strijd om de eerste periodetitel in de eerste klasse D. Zowel koploper Sportclub Bemmel als achtervolgers De Bataven en MASV maken een serieuze kans op de eerste prijs van het seizoen.

Met 27 punten uit 12 wedstrijden is Sportclub Bemmel koploper, maar de ploeg van trainer Rob Bouman is dit weekend vrij en moet afwachten of de concurrenten De Bataven en MASV puntenverlies lijden. Het doelsaldo van Bemmel (+22) is goed, maar niet goed genoeg.

De Bataven is de enige ploeg die de periodewinst in eigen hand heeft. De eersteklasser uit Gendt van trainer Charles Kazlauskas heeft 25 punten na 11 duels en moet zondagmiddag de lastige uitwedstrijd tegen FC Winterswijk winnen om zowel de eerste periodetitel te veroveren als de nieuwe koploper te zijn. Het als vierde geklasseerde FC Winterswijk zal echter moeten winnen om de aansluiting met de kopgroep te behouden. Bij puntenverlies van De Bataven gaat de periodetitel sowieso aan de oranjehemden voorbij.

Het Arnhemse MASV is wellicht de grootste titelfavoriet van de competitie, maar staat met 24 punten na 11 duels op de derde plaats. Het doelsaldo van de ploeg van trainer Dennis van Beukering (+22) is echter goed genoeg om zondag Sportclub Bemmel te passeren bij winst in de uitwedstrijd tegen Leones. MASV kan in Beneden-Leeuwen echter alleen een periodetitel vieren wanneer het zelf wint en wanneer De Bataven punten verliest tegen FC Winterswijk.

  1. Sportclub Bemmel 12.27 (32-10)
  2. De Bataven 11.25 (21-10)
  3. MASV 11.24 (34-12)
  4. FC Winterswijk 11.21 (21-11)

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |