App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws LRC Leerdam verpest feest VV Scherpenzeel

LRC Leerdam verpest feest VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel heeft in de topper tegen LRC Leerdam de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Vlak voor rust scoorde Furkan Cetin de enige treffer van de wedstrijd: 0-1. In de slotfase kreeg Bauke Bakker van de bezoekers uit Leerdam zijn tweede gele kaart, maar ook met een man meer wist Scherpenzeel het veldoverwicht niet met de verdiende gelijkmaker te bekronen. Door de nederlaag is de strijd om de eerste periodetitel nog onbeslist.

Door de verrassende nederlaag van koploper Scherpenzeel is de spanning aan de bovenkant van de eerste klasse D weer helemaal terug. LRC Leerdam volgt nu op een punt achterstand van de lijstaanvoerder uit Scherpenzeel en DZC’68 en DTS Ede (dat vrij was) staan nu nog zes verliespunten achter.

In een matige wedstrijd won DZC’68 in Doetinchem met 1-0 van hekkensluiter Achilles’29, Stan van de Velpen scoorde halverwege de eerste helft de enige treffer. Doelman Kanters van de bezoekers uit Groesbeek kreeg al voor rust een directe rode kaart, in de slotfase moest Achilles’29 zelfs met negen man verder na de tweede gele kaart van Bai Kamara. In de subtop won Bennekom knap met 1-2 van Nivo Sparta, ondanks een rode kaart van Joris Klein-Holte. Duno versloeg Sliedrecht met 2-1 dankzij goals van Gytano Fernand en Benjamin Maria.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |