Home Achterhoek Danny Nesselaar vertrekt als trainer Eendracht Arnhem

Danny Nesselaar vertrekt als trainer Eendracht Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties EDS- Eendracht Arnhem

Trainer Danny Nesselaar vertrekt na dit seizoen bij Eendracht Arnhem. De 46-jarige trainer uit Westervoort begon in 2021 op Sportpark Over het lange water met de insteek om tot 2024 bij de club uit Presikhaaf te blijven, maar nu is besloten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen omdat het draagvlak voor een derde jaar ontbreekt.

Nesselaar was in het verleden onder meer trainer van het tweede elftal bij AVW’66 en Eendracht Arnhem is zijn eerste club als hoofdtrainer. In het eerste seizoen was Nesselaar dichtbij promotie met Eendracht naar de vierde klasse, maar in de finale van de nacompetitie was EDS te sterk. Vooral door veel blessures vallen de prestaties van de Arnhemse club dit seizoen niet mee, Eendracht is de nummer elf in de vijfde klasse C. Op het geslaagde trainingskamp in Benidorm van Eendracht Arnhem werd besloten dat Eendracht voor volgend seizoen op zoek gaat naar een nieuwe trainer.

Zondag hervat Eendracht tegen RVW van oud-trainer Marcel Gerrist de competitie.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |