App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws ZVV De Hoven stelt opvolger Te Winkel aan

ZVV De Hoven stelt opvolger Te Winkel aan

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Marcel Gerrist is volgend seizoen de nieuwe trainer van ZVV De Hoven. Bij de vijfdeklasser uit Zutphen wordt Gerrist de opvolger van Gerton te Winkel die Sportpark Molenweg na twee seizoenen zal verlaten.

De 47-jarige Gerrist is momenteel trainer van vijfdeklasser RVW. Vanwege de beoogde fusie van RVW met Redichem en CHRC moet de voormalige doelman Sportpark Wilhelmina al na ruim een jaar verlaten. De nieuwe fusieclub zoekt een trainer zonder banden met de huidige verenigingen.

Gerrist kwam aan het eind van vorig seizoen onverwacht al aan het roer bij RVW als opvolger van de vertrekkende Peter van den Borden maar kon degradatie met RVW naar de vijfde klasse niet voorkomen. De Arnhemmer was verder onder meer trainer bij Eendracht, MASV en SC Rheden.

ZVV De Hoven is momenteel koploper van de vijfde klasse C, maar verloor de laatste wedstrijd voor de winterstop van hekkensluiter VV Lochuizen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |