App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDV Barneveld heeft selectie bijna compleet

SDV Barneveld heeft selectie bijna compleet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDV Barneveld heeft met het behouden van Ramon Houtveen, Frits van Roekel en Maikel Jansen de selectie voor volgend seizoen bijna compleet. In totaal heeft de nummer vijftien van de Vierde Divisie B nu negentien spelers voor seizoen 2023/24 vastgelegd. Bovendien heeft SDVB de gehele technische staf bestaande uit de trainers Bart Schreuder, Wilco van Dijk, Marco Kramer en Nico Pluimers en verzorger Hilco Kalshoven behouden.

Eerder werden al de versterkingen Tom van Donselaar (Veensche Boys) en doelman Bas Pol (SV Otterlo) naar Sportpark Norschoten gehaald, waardoor de selectie voor volgend seizoen nu al uit negentien spelers zal bestaan: Ricardo Mengerink, Zakaria el Biyar, doelman Thijs Uyterwaal, Tom van Donselaar, keeper Bas Pol, Timo Schefczyk, Kevin Greven, doelman Ruben van de Streek, Roy Bronkhorst, Milan van Elten, Rico Kuijt, Levi Smit, Thimo Vink, Stijn van Wolfswinkel, Shan Biwott, Sil Buikema, Ramon Houtveen, Frits van Roekel en Maikel Jansen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |