App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws KNVB schorst drietal van DVC’26

KNVB schorst drietal van DVC’26

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens berichtgeving in De Gelderlander heeft de KNVB het drietal spelers van DVC’26 dat na afloop van de wedstrijd SV Grol-DVC’26 (1-1) een rode kaart heeft gekregen voorlopig geschorst voor dertig dagen.

Mocht deze schorsing gehandhaafd blijven, betekent dit dat DVC’26 het tegen Spero, Theole en VVG’25 zonder doelman Martijn van Zimmeren, Joël Nibaële en Alex Scheffer moet doen. Het bestuur van de tweedeklasser uit Didam was volgens De Gelderlander voornemens het drietal voor twee weken te schorsen, maar kreeg van de KNVB woensdag bericht over de voorlopige schorsing van dertig dagen.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |