App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ton Kosterman heeft nieuwe club

Ton Kosterman heeft nieuwe club

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ton Kosterman is volgend seizoen trainer van Berghem Sport, een zondagclub uit het Brabantse Berghem die momenteel op de twaalfde en voorlaatste positie staat in de eerste klasse D. De ervaren trainer uit Wijchen kreeg vorige maand te horen dat zijn contract bij Vierde divisionist Juliana’31 niet verlengd zou worden en dat zijn periode in Malden dus beperkt zou blijven tot twee seizoenen.

Kosterman werd vorig seizoen gekozen tot beste amateurtrainer van district oost en was in het verleden onder meer trainer van Wittenhorst, Margriet, AWC, Alverna, OSS’20 en Woezik. Bij Juliana’31 wordt Kosterman volgend seizoen opgevolgd door Dave de Jong.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |