App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVS’33 verrast met komst ervaren middenvelder

DVS’33 verrast met komst ervaren middenvelder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Hilal Ben Moussa speelt de rest van dit seizoen voor DVS’33 Ermelo. De 30-jarige middenvelder speelde onder meer 50 duels in de Eredivisie en zat sinds zijn vertrek bij Apollon Larisas uit Cyprus deze zomer zonder club.

De in Utrecht geboren Hilal Ben Moussa speelde onder meer in de jeugd van Elinkwijk, Ajax en FC Groningen en speelde als prof voor FC Groningen, FC Volendam en FC Emmen in Nederland en daarna bij Sepsi OSK in Roemenië en bij Apollon Larisas in Cyprus. De balvaardige middenvelder kwam tot 50 duels in de Eredivisie en 53 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Op de website van DVS’33 staan onderstaande reacties van club en speler:

Edmund Mijnheer namens de TC: “Vorig seizoen hebben we al contact gehad, maar werd dat niet concreet. Gedurende de afgelopen maanden is dat contact gebleven, en uiteindelijk kunnen we nu alsnog iets voor elkaar betekenen. Hilal is een ervaren speler, door de blessures van diverse middenvelders is zijn komst zeer welkom.”

Hilal Ben Moussa: “Ik heb van meerdere mensen gehoord dat DVS een mooie club is en ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen aan de ambities van de club, want die deel ik. Ik heb veel zin om onderdeel van de groep te worden en er een mooie tweede seizoenshelft van te maken.”

 

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |