Home Achterhoek Duno verlengt met viertal

Duno verlengt met viertal

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Doelman Koen Cornelissen, aanvaller Mitchell Jansen, middenvelder Jardell Kruidbos en keeper Job Froeling spelen ook volgend seizoen bij eersteklasser Duno. De club uit Doorwerth wist al eerder de contracten met aanvoerder Thijs van Amerongen, Lars Hekkers, Ferron van Heerde en Chiel Willems te verlengen. Bovendien maken Giovanni Scharrenberg (Bennekom) en Jarvin de Haan (Warnsveldse Boys) in de zomer de overstap naar Doorwerth.

De 21-jarige keeper Koen Cornelissen speelde in de jeugd van NEC en maakte in 2022 de overstap van tweedeklasser DVC’26 naar Duno. De 22-jarige Mitchell Jansen is clubtopscorer van Duno met vijf doelpunten en speelde bij DCS en NEC voordat hij vorige zomer van Vierde divisionist RKZVC naar Duno vertrok. De 23-jarige Jardell Kruidbos speelde in de jeugd van De Graafschap en ging in 2021 van AZSV naar Duno, de aanvallende middenvelder was dit seizoen al driemaal trefzeker voor de club uit Doorwerth. De 20-jarige doelman Job Froeling maakte afgelopen zomer de overstap van Vitesse naar Duno, Froeling zat in twee Conference League duels van Vitesse op de reservebank.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl