App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Niftrik gaat met Ernste als trainer jubileumjaar in

VV Niftrik gaat met Ernste als trainer jubileumjaar in

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Robby Ernste is volgens De Gelderlander ook volgend seizoen trainer van vijfdeklasser VV Niftrik. Het in 1924 opgerichte VV Niftrik viert volgend jaar het eeuwfeest dus met Ernste als trainer. De ervaren trainer is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark De Eik in Niftrik en was in het verleden onder meer trainer bij Hatert, UHC, Brakkenstein en Blauw Wit.

Met twaalf punten na elf wedstrijden is Niftrik op dit moment de nummer acht van de vijfde klasse D, negen van de twaalf punten werd in thuiswedstrijden veroverd. 5 februari hervat Niftrik de competitie met een uitduel tegen AAC-Olympia.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |