Home Laatste Nieuws Veensche Boys shopt weer bij NSC Nijkerk

Veensche Boys shopt weer bij NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Afgelopen week werden drie spelers van NSC Nijkerk met een vuurwerkshow welkom geheten bij hun nieuwe club Veensche Boys. De ambitieuze tweedeklasser uit Nijkerkerveen haalde al eerder Jurre van den Brom bij eersteklasser NSC Nijkerk weg en scoort met de komst van Corné Parol, Dave Knikker en Armando van Breda naar Sportpark Nijkerkerveen nu zelfs een hattrick aan nieuwe spelers voor volgend seizoen.

Corné Parol is een 24-jarige aanvaller met een verleden bij Saestum, SO Soest en Kampong. Rechtsback Dave Knikker (27) speelt al lang in de hoofdmacht van NSC Nijkerk en heeft een verleden in de jeugd van Sparta Nijkerk.  Armando van Breda is een vleugelaanvaller van 21 die voorheen uitkwam voor SDC Putten, SV Spakenburg, DVS’33 en Sparta Nijkerk.

Overigens is de kans aanwezig dat Veensche Boys en NSC Nijkerk elkaar volgend seizoen in competitieverband zullen treffen. NSC Nijkerk staat dertiende en voorlaatste in de eerste klasse, Veensche Boys is de nummer vier van de tweede klasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |