App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jan Vreman ook volgend seizoen trainer SDOUC

Jan Vreman ook volgend seizoen trainer SDOUC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Volgens De Gelderlander is Jan Vreman ook volgend seizoen trainer van SDOUC. De 57-jarige Vreman combineert zijn werkzaamheden bij de tweedeklasser uit Ulft met het trainen van het onder 18 elftal van De Graafschap.

In november 2019 begon Vreman als interim-trainer van SDOUC als opvolger van Johan Neijenhuis. De samenwerking tussen de voormalig hoofdtrainer van De Graafschap en de Ulftse zondagclub bevalt dusdanig goed dat beide partijen in ieder geval tot de zomer van 2024 aan elkaar verbonden blijven. SDOUC won vorig seizoen de Achterhoek Cup en bereikte de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse.

SDOUC kende zondag een valse herstart, op het eigen Sportpark De IJsselweide werd met 0-2 verloren van VVG’25. Desondanks staat SDOUC op de derde plaats in de tweede klasse H achter SC Grol en DVC’26. Zondag speelt SDOUC uit tegen middenmoter SC Varsseveld.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |