App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVOV kiest voor jeugdige trainer

DVOV kiest voor jeugdige trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sven van Roekel is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van DVOV. Bij de derdeklasser uit Rozendaal wordt de 29-jarige Van Roekel de jongste hoofdtrainer in de 90-jarige clubgeschiedenis.  Van Roekel volgt bij DVOV Robert Grauwde op, de trainer uit Duiven wisselt na vier seizoenen De Pinkenberg in voor derdeklasser JVC Cuijk. DVOV is momenteel de nummer elf van de derde klasse E.

Van Roekel is momenteel werkzaam als assistent-trainer van derdeklasser VVA Achterberg en was eerder actief bij DFS en UNA. De in Kesteren wonende Van Roekel is bovendien voor de KNVB werkzaam als trainer van de meiden onder 13 in Zuid-Nederland.

Op de website van DVOV werd de komst van de nieuwe trainer toegelicht:

“Sven is een jonge ambitieuze trainer. In korte tijd hebben wij met een aantal mensen binnen onze vereniging gesprekken met Sven gevoerd en daar een uitermate goed gevoel aan over gehouden. Zijn open houding, zijn ambities en voetbalvisie spreken ons enorm aan. Bij het tweede gesprek hebben we een delegatie van onze eerste selectie uitgenodigd; zij moeten tenslotte de samenwerking zien zitten. DVOV beschikt over een jonge selectie en de komende jaren gaan nieuwe jeugdspelers de aansluiting maken met het seniorenvoetbal. Sven heeft ook de nodige ervaring in het werken met jeugdspelers, zowel jongens als meisjes. De terugkoppeling van onze spelers heeft dit beeld bevestigd en het is gelukt: Sven van Roekel heeft voor DVOV gekozen en is met ingang van het volgend seizoen onze nieuwe hoofdtrainer. En daar zijn wij ontzettend blij mee!

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |